Facebook Pixel

Cran Berry™

  • Tranebæk, tyttebær, C-vitamin, B6 og Niacin
  • Støtter immunforsvaret
  • Kun én tablet om dagen
  • 30 tabletter

Abonnér og spar 20%

Sådan gør du:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Vælg hvor ofte du ønsker at få produkterne leveret.
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige dit abonnement når du ønsker.

Prøv det! Vælg «Abonnement» som betalingsmetode ved checkout

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.

Pris

Køb fra 164,00 kr


Billede
Billede

IMMUN FORSVAR

Cran Berry™ er en tablet baseret på et særligt tranebærekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC) i kombination med tyttebær, sort peber og vitaminer. En Cran Berry tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin til opretholdelse af normale slimhinder.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

  • Når immunsystemet er lavt.
  • Når du ønsker at beholde foring af mund, tandkød, mave, urinveje og tarmene sunde.
Billede

TRANEBÆR (Vaccinium macrocarpon L.)
Det fine tranebærekstrakt i denne tablet er fremstillet af tranebær høstet i efteråret, når frugten tager sin karakteristiske dybe røde farve. Herefter renses og sorteres bærrene, hvorefter de gennemgår en optimeret ekstraheringproces, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

TYTTEBÆR (Vaccinium vitis-idaea L.)
Tyttebær vokser på en stedsegrøn dværgbusk med underjordiske, krybende og overjordiske, oprette skud. Deres smag er bitter grundet et højt indhold af benzoesyre, der gør at bærrene er meget holdbare langt ind i vintermånederne.

SORT PEBER (Piper nigrum L.)
Peber vokser i tropisk klima med meget regn og varme. Peberet stammer fra Kerala i Indien, og er rig på piperine, der giver den skarpe smag.

STØRRELSER

Billede

30 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Cran Berry™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
1 tablet % ADT
Tranebærekstrakt standardiseret til 30% PAC 120 mg -
Tyttebærekstrakt 5:1 40 mg -
Sort peberekstakt 2 mg -
Niacin 16 mg 10
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin C 80 mg 100
*ADT = anbefalet daglig tilførsel
   
- ADT ikke fastlagt    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), tranebær (Vaccinium macrocarpon L.), vitaminer (askorbinsyre, nikotinamid, pyridoxine hydroklorid), tyttebær (Vaccinium vitis-idaea L.), vand, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumstearate, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).  

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS