Facebook Pixel

Skin Care™ Pigment Clear

  • Kobber bidrager til normal hudpigmentering
  • Kun 2 tabletter om dagen
  • 60 / 180 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.

Pris

Køb fra 277,00 kr
Normal pris: 277,00 kr


Billede
Billede

HUDPIGMENTERING

Hudens pigmentering kommer indefra. Skin Care™ Pigment Clear er en hudplejetablet, som tilfører din hud næringsstoffer indefra. En supplerende skønhedsrutine, som påvirker hudens funktioner i dermislaget hvor de pigmentproducerende celler også findes. Skin Care™ Pigment Clear er baseret på indiske stikkelsbær, samt standardiseret ekstrakt af granatæble og naturlig astaxanthin. Tabletten indeholder kobber, som bidrager til normal hudpigmentering. Tabletten indeholder desuden vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Tabletten er et godt supplement til den daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når de dybe hudlag, hvor kosmetiske cremer og serum ikke når ned.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

INDISK STIKKELSBÆR (Emblica officinalis)
Det indiske stikkelsbær hører til Euphorbiaceae familien. Denne grønne frugt modnes i efteråret i våde, skovklædte og kuperede områder på det indiske kontinent.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne i denne tablet er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret så de ønskværdige stoffer bevares.

ALGER (Haematococcus pluvialis Flotou.)
Havalgen Haematococcus pluvialis, indeholder astaxanthin. Algen danner astaxanthin, når den udsættes for ydre stress som for eksempel stærk sol. Astaxanthin er udvundet af alger.

PIGMENT CLEAR™ SERIEN

Hudplejeserie der hjælper med at sikre en jævn hudtone og struktur

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Skin Care™ Pigment Clear
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 2 tabl  %RI*
Indisk stikkelsbær ekstrakt 5:1 (Emblica Officinalis, Gaertn.) 200 mg -
Granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.)
Standardiseret til 40% ellagsyre 200 mg -
Alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis, Flotou.)
Standardiseret til 2% astaxanthin 60 mg -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.) 4 mg -
Niacin 16 mg 100
Vitamin C 40 mg 50
Zink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Ingredienser: Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), mineral (zinkoxid, kobbersulfat), indisk stikkelsbær ekstrakt (Emblica officinalis, Gaertn.), granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis, Flotou.), vitamin (L-ascorbinsyre, nikotinamid), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (silicumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS