i_hairvolume_banner_annette_page_mobile

Kan hjælpe med et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår

Hair Volume tabletten har været på markedet i mere end 10 år. Den blev første gang lanceret i 2011. Tabletten blev hurtigt populær, og sælges i dag i mere end 40 lande rundt om i verden. Hair Volume er klinisk dokumenteret, og har vundet flere prestigefyldte priser. I Danmark vandt Hair Volume Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty i 2019. Hair Volume er en hårtablet, der kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår.

Slut med fladt og glansløst hår

Annette har altid været ked af sit fine og tynde hår. Hun plejede at have hårekstensions, for at få det til at se mere fyldigt ud. Hårekstensions er hårdt for håret og til sidst var hun desperat. –Jeg blev anbefalet Hair Volume™, der kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår, og nu tør jeg slet ikke stoppe igen.

"Jeg har i mange år været i en konstant søgen efter hjælp. Jeg var ked at mit tynde hår og drømte om et mere fyldigt og glansfuldt hår. Jeg har prøvet alt, og jeg har tidligere søgt hjælp hos min frisør. Men til sidst var jeg virkelig desperat. 

– Jeg blev anbefalet Hair Volume™, der kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Jeg blev anbefalet at bruge tabletterne I minimum 3 måneder. Jeg gik hjem fuld af forventning. 

– Min mand var den første som kommenterede mit hår. Han kan tydeligt se, at jeg havde fået en masse fylde. Mit hår er meget mere glansfyldt, og jeg tør slet ikke stoppe med at tage mine Hair Volume tabletter, fortæller Annette glad.

Tyndt hår?

Klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt

Den mest vindende hårtablet i verden

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards i 2019 i kategorien Inner Beauty samt Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

Anbefalet af mennesker verden over

Hair Volume™ sælges i mere end 40 lande verden over og erfaringer viser, at både kvinder og mænd i alle aldre og kulturer er glade for Hair Volume™. Hair Volume™ blev lanceret i Danmark i 2011 efter mange års forskning og test. Tabletterne er fremstillet i Sverige og Danmark under farmaceutisk kontrol og strenge kvalitetsstandarder og sælges i dag på mere end 50.000 apoteker fra Kina i øst til USA i vest.

Resultat af klinisk studie

Den normale vækstfase for et hår er 2-5 år, men du behøver ikke at vente så længe for at se resultater, når du tager Hair Volume™. Vores afprøvede Hair Volume™ formel bekræftede i Paris-undersøgelsen fra 2018, at håret vil vokse tykkere og tættere på kun 2 måneder. 9 ud af 10 af deltagerne følte, at deres hår var smukkere end før og 7 ud af 10 rapporterede, at deres hår føltes stærkere efter at have brugt Hair Volume™.

0 /10
Vil anbefale Hair Volume™
0 /10
Er tilfredse med Hair Volume™
0 /10
Fandt deres hår tykkere og synligt smukkere

Beauty In & Out

Her hos New Nordic® har vi specialiseret os i urtekosttilskud og skønhedsprodukter baseret på videnskabelige undersøgelser. Det har  resultereret i innovative produkter, der arbejder i harmoni med din krop. Brug af både tabletter og hårplejeprodukter med de samme urteingredienser er en fantastisk måde at forkæle dit hår på. Det er en ny og holistisk hårplejerutine. Med denne nye skønhedsrutine bliver dit hår plejet både udefra og tilfører bla. biotin, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår indefra - hvilket er præcis, hvad Beauty In & Out™ handler om. Hair Volume™ er en unik og revolutionerende skønhedsrutine, for den absolut bedste oplevelse.

Anbefalet af mennesker verden over