Fragtbil
FRI FRAGT
Vi har fri fragt på alle køb i Danmark.

Indkøbskurv 
HURTIG LEVERING

GLS lover dag-til-dag levering.

Telefon
KUNDESERVICE
Alle hverdage fra kl. 9.00-15.00
Tlf: 46 33 76 00

Smiley
KUNDETILFREDSHED
"Hjælpsom kundeservice og god levering!"

 1. Skin Care™ Collagen Filler

  Skønhed

  Skin Care™ Collagen Filler
  221,00 kr
 2. Blue Berry™ Eye Stress

  Vitalitet

  Blue Berry™ Eye Stress
  262,00 kr
 3. Apple Cider™ Gummies

  Produkter

  Apple Cider™ Gummies
  149,00 kr
 4. Active Legs™

  Vitalitet

  Active Legs™
  221,00 kr

ÅRETS PRÆ- OG PROBIOTIKA 2018!
Wild Biotic har vundet en Danish Health & Science Award.

I weekenden vandt Wild Biotic titlen som årets præ- og probiotika 2018. Prisen uddeles af Sund-Forskning og blev overrakt på Sund Forskning fagmessen d. 21. april.

Wild Biotic™ er et videnskabeligt udviklet kosttilskud med en enestående mangfoldighed af levende bakterier bestående af mere end 100 forskellige bakteriestammer. Wild Biotic™ indeholder mælkesyrebakterier samt andre bakterier som naturligt findes i menneskets fordøjelsessytem. De fleste bakteriestammer i Wild Biotic™ er de naturligt forefundne i indholdet af blomsterpollen, gele royale, honning og honningdug-honning.

Billede
Billede

NEW NORDIC 25 ÅRS VITALITET

New Nordic har siden grundlæggelsen i 1990, været en innovativ og dynamisk virksomhed, som udvikler urteprodukter der kan øge menneskers vitalitet rundt om i hele verden. Mange i det moderene samfund , er bange for at blive gamle, og selvom ungdommens kilde ikke er fundet endnu, indeholder naturen en bred vifte af muligheder, hvad angår hjælp og vedligeholdelse af styrke og vitalitet langt op i årene. Derfor har New Nordics tilgang til urter og planter og deres forskellige måde at påvirke kroppen, spredt sig til hele verden. Virksomheden har været banebrydende indenfor brugen af plantemolekyler til at aktivere kroppens egne mekanismer og kræfter. 

Hemmeligheden er at tilfører kroppen særlige næringsstoffer, der hjælper med at aktivere specielle celler i kroppen, f.eks. øjne eller hjerneceller, til at være mere aktive. Den originale svenske øjentablet Blue Berry™ – som tilfører næringsstoffer til øjets er blevet et dagligt kosttilskud til mange mennesker i alle aldre. Det samme er vores ikoniske produkter Hair Volume™ og Active Liver™. Hver dag stiger antallet af mennesker der oplever fordelene ved New Nordics produkter. I dag sælges New Nordics produkter på mere end 50.000 apoteker og helsekostbutikker i 32 lande, fra Kina i øst til USA i vest. Glæde betyder at bevare vitalitet år efter år. Lad New Nordic vise dig vejen. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS