sea

Fragtbil
FRI FRAGT
Vi har fri fragt på alle køb i Danmark.

Indkøbskurv 
HURTIG LEVERING

GLS lover dag-til-dag levering.

Telefon
KUNDESERVICE
Vi sidder klar til at besvare spørgsmål

alle hverdage fra kl. 9.00-15.00
Tlf: 46 33 76 00

Smiley
KUNDETILFREDSHED
"Som altid, nemt at bestille, gode priser og hurtig levering!"

 1. Active Legs™

  Vitalitet

  Active Legs™
  214,00 kr
 2. Blue Berry™ plus øjenvitamin

  Vitalitet

  Blue Berry™ plus øjenvitamin
  230,00 kr
 3. Hair Volume™

  Skønhed

  Hair Volume™
  214,00 kr
 4. Skin Care™ Collagen Filler

  Skønhed

  Skin Care™ Collagen Filler
  214,00 kr


TIL AFSLAPNING OG MENTAL YDEEVNE

NO STRESS™

Din hjerne og krop kræver en brev vifte af vigtige nærringsstoffer, for at sikre et godt helbred og normal ydeevne. Disse næringsstoffer er endnu vigtigere hvis du lever et travlt og udfordrende liv, fyldt med stressende situationer og uventede begivenheder. No Stress™indeholder urter, som bidrager til opretholdelsen af naturlig ro og mental ydeevne. No Stress™reducerer følelsen aftræthed og udmattelse. 

NEW NORDIC 25 ÅRS VITALITET

New Nordic har siden grundlæggelsen i 1990, været en innovativ og dynamisk virksomhed, som udvikler urteprodukter der kan øge menneskers vitalitet rundt om i hele verden. Mange i det moderene samfund , er bange for at blive gamle, og selvom ungdommens kilde ikke er fundet endnu, indeholder naturen en bred vifte af muligheder, hvad angår hjælp og vedligeholdelse af styrke og vitalitet langt op i årene. Derfor har New Nordics tilgang til urter og planter og deres forskellige måde at påvirke kroppen, spredt sig til hele verden. Virksomheden har været banebrydende indenfor brugen af plantemolekyler til at aktivere kroppens egne mekanismer og kræfter. 

Hemmeligheden er at tilfører kroppen særlige næringsstoffer, der hjælper med at aktivere specielle celler i kroppen, f.eks. øjne eller hjerneceller, til at være mere aktive. Den originale svenske øjentablet Blue Berry™ – som tilfører næringsstoffer til øjets er blevet et dagligt kosttilskud til mange mennesker i alle aldre. Det samme er vores ikoniske produkter Hair Volume™ og Active Liver™. Hver dag stiger antallet af mennesker der oplever fordelene ved New Nordics produkter. I dag sælges New Nordics produkter på mere end 50.000 apoteker og helsekostbutikker i 32 lande, fra Kina i øst til USA i vest. Glæde betyder at bevare vitalitet år efter år. Lad New Nordic vise dig vejen. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS