Kosttilskud

SKU
035

Magnesium Malate™ - 90 kaps.

Normal muskelfunktion

Magnesium malat™ er en magnesiummalat kapsel kombineret med B vitaminer, D vitamin og ekstrakt fra maritim fyrrebark og lang peber. Magnesium bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion. Magnesium, niacin, B12-vitamin, B6-vitamin, thiamin og biotin bidrager til nervesystemets normale funktion samt en normal psykologisk funktion. Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten. Lang peber støtter optageligheden af andre urter.

 • 233 mg magnesiummalat pr. daglig dosis
 • Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten.
 • Lang peber støtter optageligheden af andre urter.
171,00 kr
ABONNÉR -20%

Abonnér og spar 20%
Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er gratis at oprette og du får fast -20% på dine abonnementsvarer.

 • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
 • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
 • Opsig når som helst, men senest 48 timer inden næste forsendelse. Opsiges der ikke 48 timer inden er du bundet af næste forsendelse og opsigelsen har virkning herefter.

*Abonnementer kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Abonnementsbetingelser

Magnesium er et af de mest almindelige mineraler i kroppen og findes mest i det bløde væv som bl.a. musklerne.
Kroppen har behov for flere mineraler men magnesium er et af de vigtigste.

magnesium_produktside_DK

Magnesium Malat™ Kåret som bedst i test!

Magnesium Malate™ fra New Nordic fik en suveræn førsteplads blandt 8 magnesiumpræparater på Forbruger-Test.dk. Kapslen indeholder magnesiumkilden magnesiummalat. Magnesiummalat er en organisk bundet magnesiumkilde bundet til æblesyre. Magnesium bidrager til normal muskelfunktion, et normalt nervesystem samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til at vedligeholde normale knogler og tænder. Magnesiummalat kapslen er yderligere sammensat med fransk maritim fyrrebark og lang peber. Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten og lang peber støtter optageligheden af andre urter.

Magnesiummalat

Magnesium er et metal. Magnesium i kosttilskud vil altid være bundet til et andet stof. I Magnesium Malat er magnesium bundet til æblesyre, det betyder at den er organisk bundet. I kroppen adskilles magnesium og det stof det er bundet til, i dette tilfælde æblesyre. Den mængde af det rene magnesium metal der opnås kaldes elementær magnesium, og det er den mængde magnesium, der deklareres. Magnesium Malat indeholder 518 mg magnesiummalat pr. kapsel. Det giver 233 mg elementær magnesium pr. daglig dosis.

magnesium_produktside_01_DK
magnesium_produktside_02_DK

Hvorfor magnesium?

Magnesium er et essentielt mineral og elektrolyt. Det indgår faktisk i mere end 300 forskellige enzymprocesser og spiller en afgørende rolle i hormonbalancen. Det er det fjerde mest forekommende mineral i kroppen, og det siger noget om dets betydning. Magnesium findes i alle kroppens celler, og 98% heraf findes inde i cellerne. En voksen person indeholder omkring 24 g magnesium, heraf ca. 25% i vores muskler og ca. 60% i knoglerne sammen med blandt andet calcium og fosfor.

Magnesium til forskellige formål

Magnesium kan bidrage, til flere forskellig formål bl.a:

 • Bidrage til at mindske træthed og udmattelse
 • Bidrage til elektrolytbalancen
 • Bidrage til et normalt energistofskifte
 • Bidrage til nervesystemets normale funktion
 • Bidrage til en normal muskelfunktion
 • Bidrage til en normal proteinsyntese
 • Bidrage til en normal psykologisk funktion
 • Bidrage til at vedligeholde normale knogler
 • Bidrage til at vedligeholde normale tænder
 • Spille en rolle i celledelingsprocessen

magnesium_produktside_03_DK

Magnesiummangel

Hvis kostens proteinindhold er meget lavt (mindre end 30 g om dagen), vil kroppens magnesiumoptagelse nedsættes. Mangler kroppen magnesium, vil den ligesom med calcium forsøge at opretholde blodets magnesiumkoncentration ved at frigøre magnesium bundet i knoglevævet. Det får den konsekvens, at måling af blodets magnesiumindhold ikke nødvendigvis altid er nogen god rettesnor for, hvorvidt en person bør øge sin indtagelse af magnesium.

magnesium_produktside_04