Magnesium Malate™ - testvinder

Magnesium Malate™ - testvinder
Loading... 2 min læsning

Magnesium Malate™ - testvinder

Vi er glade for at præsentere, Magnesium Malate™ som er kåret som Bedst i Test. På Forbruger-Test.dk.

New Nordic’ populære Magnesium Malate™
Magnesium Malate™ er en magnesiummalat kapsel kombineret med B vitaminer, D vitamin og ekstrakt fra maritim fyrrebark og lang peber. Magnesium, niacin, B12-vitamin, B6-vitamin, thiamin og biotin bidrager til nervesystemets normale funktion samt en normal psykologisk funktion. Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten. Lang peber støtter optageligheden af andre urter.

 • 233 mg magnesiummalat pr. daglig dosis
 • Maritim fyrrebark forbedrer mikrocirkulationen ved at øge kapillærpermeabiliteten.
 • Lang peber støtter optageligheden af andre urter.

 

Hvad er Magnesium Malate?
Magnesium Malate kombinerer magnesium med æblesyre, hvilket gør det til en særdeles effektiv form for magnesium. Magnesium er et essentielt mineral, der spiller en afgørende rolle i mange af kroppens funktioner, herunder energiproduktion, muskelfunktion og nervesystemets sundhed. Æblesyre findes naturligt i frugter som æbler og er kendt for at hjælpe med at forbedre kroppens energiomsætning.

Fordele ved at spise magnesium kosttilskud

 1. Bidrager til øger energiniveauet: Magnesiumstøtter kroppens energiproduktion, hvilket kan hjælpe med at bekæmpe træthed og udmattelse.
 2. Bidrager til at understøtte muskelfunktionen: Magnesium er afgørende for musklernes funktion og kan hjælpe med at reducere muskelkramper og spændinger.
 3. Bidrager til at fremme nervesystemets sundhed: Magnesium bidrager til en normal funktion af nervesystemet, hvilket kan hjælpe med at forbedre dit humør og reducere stress.
 4. Bidrager til at forbedre søvnkvaliteten: Magnesium har vist sig at fremme en bedre søvnkvalitet ved at berolige nervesystemet og hjælpe kroppen med at slappe af.

Hvorfor vælge Magnesium Malate™ fra New Nordic?

 • Høj biotilgængelighed - Vores Magnesium Malate™ er formuleret for optimal absorption, så du får mest muligt ud af hver dosis.
 • Naturlige ingredienser - Vi bruger kun naturlige ingredienser af højeste kvalitet, så du kan føle dig tryg ved, hvad du putter i din krop.
 • Dokumenteret effekt - Magnesium Malate™ er baseret på videnskabelig forskning og kliniske studier, der understøtter dets effektivitet. Og har desuden vundet priser.
 • Nem at tage - Vores tabletter er nemme at sluge og kan let integreres i din daglige rutine.