Active Immune™

  • Hyldebær støtter kroppens immunsystem og forsvar
  • D-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunsystem

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 241,00 kr


Billede

IMMUNSYSTEM
Vores immunsystem er kroppens forsvar mod fremmede mikroorganismer. Active Immune™ er en tablet baseret på hyldebær, birkebark og humle. Hyldebær hjælper med at støtte kroppens immunsystem og forsvar. Derudover indeholder hyldebær antioxidanter, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Tabletten indeholder desuden vitamin D som bidrager til et normalt fungerende immunsystem.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

HYLDEBÆR (Sambucus Nigra L.)
Sambucus nigra L. også kendt som hyldebær har sin oprindelse i Europa og Nordamerika. I Sverige er en suppe lavet på hyldebær et traditionelt måltid. I Skandinavien og på Balkan nyder man en infusion af hyldebærblomst som en meget forfriskende drink. I henhold til nordisk mytologi boede Freja, kærlighedens gudinde, i et hyldetræ.


ROSEMARIN (Rosmarinum officinalis)
Rosmarinus officinalis, kendt som rosmarin, er oprindeligt hjemmehørende i Middelhavsområdet. I Europa nydes det som krydderi i mange retter, og EU har godkendt det som et konserveringsmiddel af naturlig kilde. Den rosmarin der anvendes i denne tablet er omhyggeligt udvalgt, tørret og ekstraheret således at de ønskede plantestoffer bevares. Det giver garanti for ensartet høj kvalitet.

HUMLE (Humulus lupus, L.)
Humle er de kvindelige blomster af humleplanten. Planten har sin oprindelse i Nordeuropa og Nordamerika. Humle er blevet anvendt i århundreder i ølproduktion på grund af dets karakteristiske bitterhed.

STØRRELSER

Billede

30 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Active Immune™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 tablet %RI*
Humle ekstrakt (Humulus Lupulus L.) 300 mg -
Birkebark ekstrakt (Betula verrucosa L.) 80 mg -
Hyldebær ekstrakt (Sambucus nigra L.) 280 mg -
Rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinals L.) 140 mg -
Olivenblade ekstrakt (Olea euroea L.) 80 mg -
Havtornolie ekstrakt (Hippophae rhamnoides L.) 50 mg -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 4 mg -
D3-vitamin 20 µg 400
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 1 tablet en time inden sengetid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbundet natriumcarboxymethylcellulose) Humle ekstrakt (Humulus lupulus L.), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbundet natriumcarboxymethylcellulose), hyldebær ekstrakt (Sambucus nigra L.)*, rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), birkebark ekstrakt (Betula verrucosa L.), olivenblade ekstrakt (Olea europea L.), havtornolie ekstrakt (Hippophae rhamnoides L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer, hydroxypro pylmethylcellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), vitamin D3 (cholecalciferol)**.

* fra udenfor EU

** fra EU

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS