Amazing Eye™ Cream

Kåret som den bedste øjencreme 2021. Vi er så glade og stolte over, at vores Amazing Eye™ Cream har vundet prisen som den bedste øjencreme ved Anne & Stiil skønhedsfavoritter 2021 i Estland.

FUGTER OG STRAMMER OP

  • Har en løftende virkning og efterlader følelsen af fastere hud
  • Hjælper med at reducerer rynker og løfter øjenkonturen
  • Fugter, nærer og giver et friskt glat look

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 268,00 kr


Billede

VINDER
BEDSTE ØJENCREME

Vinder af Anne & Still skønhedsfavoritter 2021

Anne & Stiil Skønhedsfavoritter er den ældste og mest anerkendte pris i skønhedsbranchen i Estland, hvor årets bedste skønhedsprodukter på markedet, bliver kåret. - Amazing Eye™ Cream er en eksklusiv øjencreme, som plejer, udglatter og giver intens fugt og næring uden at fedte. Den lette og lækre konsistens er specielt udviklet til den fine hudstruktur omkring øjet, og efterlader din hud smuk, lækker med en opstrammende effekt.

Billede

AMAZING EYE™ CREAM
Amazing Eye™ Cream er en genoprettende hyaluronsyre og urtebaseret øjencreme, der hjælper med at løfte og jævner hudens øjeområde. For et perfekt resultatet bør du anvende Amazing Eye™ Cream i kombination med Skin Care™ Collagen Filler tabletter.

ANVENDELSE
· Til daglig brug
· Anvendes morgen og aften
· Påføres på ren hud omkring øjet

Til alle hudtyper
Testet under dermatologisk kontrol

Billede

GRANAT ÆBLE
PUNICA GRANATUM L.

Granatæble er en løvfaldende frugtbusk, der er hjemmehørende i regionen, der strækker sig fra Iran til det nordlige Indien. Granatæblefrugten er rig på polyfenoler som anthocyanin, ellaginsyre og mange andre plantepolphenoler. Disse aktive stubstanser er grunden til, at granatæbleekstrakt er så effektiv, da de hjælper med at afgifte huden fra frie radikaler, mens de også reparerer huden, der er blevet beskadiget som følge af miljøfaktorer som UV-stråling. Anthocyanin i granatæble er gavning for huden på samme måde som vitamin C fra citrusfrugt.

COLLAGEN FILLER™

Skin care serien hjælper med at forbedre fasthed og elasticitet.

Billede
Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG  OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende krafter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Amazing Eye™ Cream
Din bedømmelse

SORTIMENT
15 ml / .5 oz

INGREDIENSER
Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Caesalpinia Spinosa (Tara) Fruit Extract, Arctium Majus (Burdock) Root Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Haematococcus Pluvialis (Chlorophyta) Extract, Astaxanthin, Kappaphycus Alvarezii (Elkhorn Sea Moss) Extract, Fructose, Palmitoyl glycine, Stearyl Heptanoate, Lecithin, Cellulose, Stearyl Caprylate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS