Billede

Fortvivlet over mit hår

Tina er 55 år og arbejder som børnehaveklasseleder. –Jeg har i mange år været virkelig fortvivlet over mit hår. Det var både tyndt og meget fint. Det gør noget ved ens selvværd, så jeg var virkelig ked af det. –Det hele startede, da jeg fik mit første barn for nu 31 år siden. Mit hår ændrede sig, og jeg blev mere og mere fortvivlet over, at mit hår så tyndt og glansløst ud. Jeg troede, at det skulle være sådan resten af mit liv, men nu har jeg endelig fundet Hair Volume™ med biotin, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

 

Min søster anbefalede Hair Volume™

For år tilbage fik jeg at vide, at mine hårsække var lukkede pga. styling produkter. Jeg har siden da prøvet alverdens ting. Alt fra diverse shampooer og dråber, men der skete intet. –Min søster står i butik, og for ca. 4 måneder siden anbefalede hun mig, at prøve kosttilskuddet Hair Volume™
Som hun sagde; kunderne kommer igen og igen for at købe disse tabletter og de siger, at de ikke ”kan leve uden”, så hun synes, de var værd at prøve.

 

Klinisk afprøvet hårtablet 

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

 

Tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår

Hair Volume™ er et prisvindende og klinisk dokumenteret kosttilskud, der kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Tabletten er baseret på bl.a æble ekstrakt, biotin og zink. Biotin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår og normale negle.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS