Billede

Æblecidereddike i dine hårplejeprodukter

 

Vidste du, at æblecidereddike er et vidundermiddel til dit hår og hovedbund?

Der findes mange hudmoderråd vedrørende æblecidereddike, men vidste du, at det rent faktisk er en genial ingrediens, når det kommer til glansfuldt, blødt og velplejet hår - for slet ikke at tale om sund hovedbund og sunde hårsække.

 

Hvordan har din pH balance det?

Få at opnå et sundt, blødt og glansfuldt hår samt en sund hovedbund uden skæl og tørhed, er det vigtigt at opretholde en stabil pH balance i håret, og netop det kan æblecidereddike bidrage til.

Æblecidereddike hjælper nemlig med at genoprette din natulige pH uden at beskadige de æteriske olier produceret af din hovedbund.

 

Æblecidereddike vejen til glansfuldt og blødt hår

Mange kemisk fremstillet hårplejeprodukter lover silkeblødt og glansfuldt hår, men disse ender ofte med at skade håret og pH værdien i stedet. Til gengæld beskytter æblecidereddike den ydre del af dit hår, som netop gør at dit hår ser skinnende, glansfuldt og glat ud. Da æblecidereddike også hjælper med at bevare dit hårs naturlige fugtbalance, forhindrer det også spaltede spidser.

 

Æblecidereddike fungerer som et kraftfuldt desinfektionsmiddel

Æblecidereddike har en svampedræbende og antibakteriel virkning og bidrager derfor ligeledes til at bekæmpe bakterier og svampe, som forårsager skæl, kløende og tør hovedbund.

 

Cirkulation i hovedbunden

De desinficerende egenskaber som æblecidereddike besidder, og som fjerner snavs og eventulle hårstylingsprodukter, er også med til at stimulere hovedbunden, så hårrødderne styrkes og hårvæksten fremmes.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS