Billede

Collagen Shot™ - skønhed i ét shot

 

Hvorfor er kollagen så vigtigt?

Det er svært at tale om sund og smuk hud uden at tale om kollagen. Kollagen er et protein, som vi har i kroppen og særligt i huden. Kollagen er vigtig for hudens elasticitet, fasthed og udstråling. Allerede fra 25 års-alderen bliver det sværere for huden at danne kollagen og elastin, og huden mister derfor sin smidighed og styrke.

 

Kollagen nyhed

Derfor er kollagen som kosttilskud også blevet enorm populært de seneste år, hvor alle skønhedsnørder og skønhedseksperter har fået øjnene op for, at det ikke er nok at påføre hudplejeprodukter på huden udefra, men at hudens økosystem skal støttes indefra i form af kollagen kosttilskud, for et optimalt resultat og boost. Markedet bugner i dag med kollagen kosttilskud. Først kom tabletterne, dernæst kollagen pulveret og nu er New Nordic det første veletablerede brand med et flydende premium Collagen Shot™. Den flydende, afpassede daglige dosis i hver shot, gør det utrolig nemt at indtage – både hjemme og på farten – og ikke at forglemme, så har Collagen Shot™ netop vundet prisen som Årets Inner Beauty produkt ved Danish Beauty Award 2022.

 

Hvad er hydrolyseret maritimt kollagen?

Kollagen er et protein, som findes overalt i vores kroppe. Det er den cement, der holder kroppen sammen og er derfor en vigtig byggesten, når vi taler hud, bindevæv, brusk og knogler. New Nordic benytter hydrolyseret maritimt kollagenpeptid i Collagen Shot™ der hjælper med at forbedre hudens.

C-vitamin er også et vigtigt vitamin, når det kommer til huden. C-vitamin øger nemlig produktionen af både kollagen og elastin, og er derfor en god hudplejeingrediens, når du ønsker en mere fast og fyldig hud. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen der har betydning for en normal fungerende hud. Hvert shot indeholder også biotin som bidrager til at vedligeholde normal hud.

 

Collagen Shot™ 15 shots 349 kr.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS