Billede

Den lækreste creme jeg nogensinde har prøvet

Sabine har altid passet godt på sin hud og været meget opmærksom på at beskytte den. Jeg vil gerne forebygge de almindelige ældningstegn som rynker og fine linjer. Jeg besluttede mig for, at finde en god anti-rynke creme. Jeg havde nogle ønsker til cremen; den skulle være effektiv og trænge hurtigt ind i huden. Den måtte gerne være naturlig og vegansk samt have en mild og god duft.

 

Alt det jeg søgte

Jeg har aldrig haft en creme, der har så lækker en konsistens. Den er virkelig dejlig fluffy og let. Den er nem at påføre, jeg kommer blot lidt på fingerspidserne og så er den utrolig drøj i brug. Cremen gør huden elastisk og gennemfugtet. Natural Magic™ Anti-Ageing Cream er uden tvivl den bedste creme jeg har prøvet, og jeg er meget glad for den.

 

Prisvindende creme

Natural Magic™ Anti-Ageing Cream er en intens fugtighedscreme. Cremen booster fugtbalancen i huden, så du får nemmere ved at holde huden pæn - både i tekstur og glød. Natural Magic™ Anti-Ageing Cream er en del af vores Collagen Filler serie, der vandt prisen som Årets Hudplejeserie ved Danish Beauty Award 2021

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS