Billede

Hudplejerutine

Hvordan var det nu lige? Serum før creme eller hvordan? New Nordic guider dig her til at komme godt i gang med en god hudplejerutine.

 

Kom i gang

Hudplejerutiner er der mange forskellige og individuelle opskrifter på. Om øjencremen lige kommer før eller efter serum og creme, er for et eksempel ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at du får det gjort! Og husk alt nyt tager tid – tid både når det handler om tilvænning og resultater. Huden er 4-6 uger om at forny sig, og det samme tidsrum skal du som minimum give en ny rutine.

Hvis du ikke er vant til at bruge flere forskellige hudplejeprodukter morgen og aften, så kan det være svært at prioritere den tid det tager. Gør det til et selvforkælelses ritual morgen og aften, hvor du lige vender blikket, tankerne og energien mod dig selv.

 

4 steps til pæn hud – gentag morgen og aften

  • Rens / Exfoliator

Rens er en meget vigtig del af din hudplejerutine. Ikke blot for at fjerne makeup, forurening og døde hudceller om aftenen, men også talg, fedt og snavs skal renses af huden om morgenen og dermed give dine hudplejeprodukter ”plads” til at pleje din hud. Er rent lærred så at sige.

  • Serum

Serum er et koncentrat af aktive ingredienser, der hurtigt og effektivt trænger ind i huden. Ofte er det en tyndt flydende konsistens, som er skræddersyet til at forkæle og afhjælpe med en problemstilling i huden.

  • Ansigtscreme

Fugt, fugt og atter fugt. Husk en skøn ansigtscreme der kan fuldende din hudpleje og supplere dit serum. En creme er federe i konsistens. Cremen er det lag huden oftest har brug for at opnå smidighed, fugt og glød. Serum og ansigtscreme går altså hånd i hånd og gør hinanden bedre.

  • Øjencreme

Øjencreme er udviklet til den sarte hud omkring øjenomgivelserne og kan smøres helt tæt på øjet. Ganske forsigtigt duppes øjencremen på, så man ikke ”slider” unødvendigt på den tynde hud i dette område.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS