Blue Berry™ Gummies

  • Blue Berry™ nu som vingummi!
  • Vilde blåbær og urte ekstrakter
  • Naturlige smagsstoffer
  • Fri for kunstig smag og kunstige sødemidler
  • 60 gummies

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 198,00 kr


Billede
Billede

FORSKELLEN MELLEM NORDISKE BLÅBÆR
OG AMERIKANSKE BLÅBÆR

Der er forskel på de nordiske vilde blåbær og de blåbær, vi normalt køber i supermarkedet. Det amerikanske blåbær er stort, lys i kødet og hvidfarvet indvendigt. De nordiske blåbær er små blåbær og vil farve din mund og tænder mørkeblå, hvis du har fornøjelsen at spise dem friske. Blåbær hjælper med at vedligeholde øjets sundhed og funktion. NEW NORDIC Blue Berry ™ -tabletten indeholder disse storslåede, små, mørkeblå vilde blåbær.

Billede
Billede

Blue Berry™ Gummies

Blue Berry™ er en blåbær gummy med en særlig kombination indeholdende ekstrakter af øjentrøst og tagetesblomst samt vitamin A. Tagetes ekstraktet fremstilles ved en særlig proces, så indholdet af lutein standardiseres. Vitamin A bidrager til vedligeholdelse af et normalt syn. Blåbær og øjentrøst bidrager til at bevare øjets sundhed.

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en særlig art hjemmehørende i Nordeuropa og en af de mest almindelige vilde planter i Sverige. Det fine blåbærekstrakt i denne tablet er fremstillet af vilde Vaccinium myrtillus, som er mindre end de kultiverede blåbærarter og værdsat for deres intense farve og smag.

ØJENTRØST (Euphrasia officinalis L.)
Øjentrøst er ca. 5-40 cm høj, enårig plante med parvis modstillede, takkede blade, hvide eller lyslilla blomster med mørkere striber og en gul plet. I produktionen af Blue Berry er det ekstrakt af hele planten, som bliver brugt i tabletterne.

TAGETES (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker. Farverne varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, som bruges i Blue Berry, og det er i disse, at der udvindes lutein.

VARIANTER

Billede

Blue Berry™ Original | Blue Berry Øjenvitamin Omega | Blue Berry Eye Stress | Blue Berry Plus øjenvitamin | Blue Berry Gummies

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Blue Berry™ Gummies
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS                         
 2 gummies        % RI     
Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 200 mg -
Øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 100 mg -
Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.)
- standardiseret til 20% lutein = 5 mg lutein
25 mg -
Vitamin A 200 mcg 25
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt
   

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS/DØGNDOSE
Til voksne samt børn over 11 år: Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis/døgndos bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for/erstatt en varieret kost og sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn/barn. Bør kun efter aftale med læge/lege eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. 

INGREDIENSER:
Glukosesirup, sukker, vand, geleringsmiddel (gelatine (kvæg)), blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øjentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), surhedsregulerende middel (citronsyre, mælkesyre, vinsyre), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), retinylpalmitat, naturlig aroma. 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS