Clear Brain™

  • Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne
  • Jod bidrager til en normal kognitiv funktion
  • 60 / 180 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 228,00 kr
Normal pris: 228,00 kr


Billede
Billede

KOGNITIVE FUNKTIONER OG MENTAL YDEEVNE

Hjernen er den største og vigtigste del af dit nervesystem. Den indeholder milliarder af neuroner/nerveceller, og er hjemsted for tanker og følelser. Den modtager og koordinerer signaler fra dine sanser, bevægelser og hukommelse. Clear Brain er baseret på et naturligt kombinationsekstrakt samt vitaminer og mineraler. Indholdet af jod bidrager til normale kognitive funktioner. Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne. Riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reducerer træthed og udmattelse og thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet og thiamin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normale psykologiske funktioner.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge og sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

VALNØD (Juglans regia L.)
Junglans regia-valnøddetræet stammer oprindeligt fra de Karpatiske bjerge. Valnøddens udforming har stor lighed med menneskets hjerne. Denne tablet indeholder udvalgte valnødder, der formales og ekstraheres, så de ønskværdige plantestoffer koncentreres og bevares.

FYRREBARK (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, bedre kendt som fransk maritim fyrebark, har sin oprindelse i landene omkring middelhavet. I lighed med at man i Norden anvender fyrrebark mel i brød, har man omkring Middelhavet traditionelt anvendt denne bark. I dag ved vi, at barken naturligt indeholder proanthocyanidiner.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne til denne tablet ekstraheres ved at fjerne uvirksom cellulose.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede

180 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Clear Brain™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLETTER 2 tabl. % RI
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.) 150 mg *
Grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis L.) 150 mg *
- Standardiseret til 30% L-theanin    
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton) 80 mg *
Valnød ekstrakt (Juglans regia L.) 50 mg *
5:1 udvundet af 250 mg tørret nød 50 mg    
Oregano olie (Origanum vulgare L.) 3 mg *
Thiamin (B1) 1,3 mg 180
Riboflavin (B2) 1,7 mg 121
Niacin 30 mg 188
Vitamin B6 2,1 mg 150
Folsyre 200 μg 100
Vitamin B12 2,7 μg 108
Pantotensyre 7 mg 117
Jod 150 μg 100
*RI = Reference indtag    


ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge og sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat dihydrate, tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), granat- æble ekstrakt (Punica granatum L.), grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis Kuntze), fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton), valnød ekstrakt (Juglans regia L.), niacinamid*, overfladebehand- lingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), calcium- D-pantothenat*, antiklumpnings-middel (siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), pyridoxinhydrochlorid*, oregano olie (Origanum vulgare L.), cyanocoba- lamin**, thiamin mononitrat*, riboflavin*, folsyre*, kaliumjodid*. 

* fra udenfor EU ** fra EU 

Fremstillet i Sverige 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS