Intense Marine™ Mask

Vi er så stolte og taknemmelige for at vores Intense Marine™ Mask er kåret som det bedste og nye hudplejeprodukt ved ASOS Beauty Award i London, i kategorien, New Skincare Treatment.

FUGTGIVENDE MASKE MED LØFTENDE EFFEKT

 • Har en løftende effekt og efterlader huden fastere
 • Reducerer synligheden af rynker
 • Fugter, toner og giver en strålende glød

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

 • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
 • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
 • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 321,00 kr


Billede

KÅRET SOM BEDSTE OG NYE HUDPLEJEPRODUKT
- INTENSE MARINE™ MASK

Vi er så stolte og taknemmelige for at vores Intense Marine™ Mask er kåret som bedste og nye hudplejeprodukt ved ASOS Beauty Award i London, i kategorien, New Skincare Treatment. ASOS Beauty Awards er en pris, der uddeles i skønhedsbranchen til årets bedste, nye og innovative skønhedsprodukter. Hvert år nominerer et dommerpanel en masse både nye og velkendte beautyprodukter, og det er forbrugerne der afgør gennem en afstemning, hvem der løber af med de prestigefyldte priser.

Billede

INTENSE MARINE™ MASK

Intense Marine™ Mask er en intens fugtighedsmaske indeholdende rød tang og peruviansk tara-frugt, som har en løftende virkning, der hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker. For et perfekt resultatet bør du anvende Intense Marine™ Mask i kombination med Skin Care™ Collagen Filler tabletter.

ANVENDELSE

 • Til daglig brug
 • Påfør et tykt lag i ansigtet og undgå øjenområdet
 • Lad masken virke i 5-10 minutter
 • Fjern overskydende med lunkent vand
Billede

GRANAT ÆBLE
PUNICA GRANATUM L.

Granatæble er en løvfaldende frugtbusk, der er hjemmehørende i regionen, der strækker sig fra Iran til det nordlige Indien. Granatæblefrugten er rig på polyfenoler som anthocyanin, ellaginsyre og mange andre plantepolphenoler. Disse aktive stubstanser er grunden til, at granatæbleekstrakt er så effektiv, da de hjælper med at afgifte huden fra frie radikaler, mens de også reparerer huden, der er blevet beskadiget som følge af miljøfaktorer som UV-stråling. Anthocyanin i granatæble er gavning for huden på samme måde som vitamin C fra citrusfrugt.

COLLAGEN FILLER™

Skin care serien hjælper med at forbedre fasthed og elasticitet.

Billede
Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG  OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende krafter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Intense Marine™ Mask
Din bedømmelse

SORTIMENT
50 ml / 1.7 oz

INGREDIENSER
Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-4 Caprate, Cetyl Palmitate, Sorbitan Stearate, Kappaphycus Alvarezii (Elkhorn Sea Moss) Extract, Caesalpinia Spinosa (Tara) Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Arctium Majus (Burdock) Root Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Haematococcus Pluvialis (Chlorophyta) Extract, Astaxanthin, Tocopherol (Vitamin E),  Xanthan Gum, Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Palmitoyl glycine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Glycosphingolipids, Glycolipids, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS