i_Testimonial_page_banner_Kathy_2024_DK_mobile

KATHYS HISTORIE

Kathy fik hjælp med tabletten Blue Berry, der indeholder blåbær og øjentrøst, som hjælper med at vedligeholde øjets sundhed. 

Jeg er i 60’erne og er meget bevidst om, at synet ændrer sig, når man bliver ældre. Jeg vil gerne bevare et normalt syn så længe som muligt. Jeg har tidligere læst om Blue Berry™ tabletterne med blåbær og øjentrøst, som hjælper med at bevare øjets sundhed, og jeg besluttede mig for at begynde at tage dem.

Efter ca. 5 måneder kan jeg kun sige, at jeg er imponeret, og jeg er meget tilfreds med tabletterne. De indeholder blåbær og øjentrøst samt lutein, vitamin A og zink. Blåbær er et af mine yndlingsbær, så det er jo meget interessant at det hjælper med at vedligeholde øjets sundhed – det var netop det jeg gerne ville. Jeg stopper aldrig med at tage Blue Berry tabletterne. Jeg fortæller alle jeg kender om Blue Berry, og mange af mine veninder er selv begyndt at tage dem."

w_BlueBerry_Picking_GettyImages-1410256246_700x700

ET GANSKE SÆRLIGT BLÅBÆR – BLUEBERRY PILLER

I blåbær findes der mange forskellige polyfenoler og flere andre naturlige ingredienser. Den mest kendte er den mørkelillafarvede anthocyanidin, det er den der giver den mørkelilla farver i kødet på vilde blåbær. Men blåbær indeholder også andre naturlige polyfenoler såsom lutein. For at berige indholdet af lutein i Blue Berry tabletten tilsættes et naturligt ekstrakt af tagetesblomst som en del af formuleringen. Derudover er øjentrøst - en gammel værdsat blomst også i Blueberry pillen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DEN ORIGINALE SVENSKE BLÅBÆRTABLET
SIDEN 1997

New Nordic opdagede hemmeligheden bag vilde, lavbuskede nordiske blåbær i 1990'erne. Flere års forskning og et tæt samarbejde med verdenskendte øjenlæger resulterede i verdens første luteinberigede blåbærtablet med øjenvitamin A, som blev lanceret i 1997. Blue Berry øjenvitaminer blev hurtigt en succes, og i dag er Blue Berry fra New Nordic betroet af mennesker, der tager vitaminer til øjnene hver dag, i mere end 40 lande over hele verden.

di_webpackshot_blueberry_plus_60_dk_front_1.

Anbefalet af mennesker verden over