Meno Joy™

  • Vitamin B6 bidrager til en normal hormonbalance
  • Humle, damiana, rødkløver
  • Vitamin B-kompleks og magnesium
  • 60 / 180 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 290,00 kr
Normal pris: 290,00 kr


Billede
Billede

REGULERING AF HORMONBALANCEN

Overgangsalderen er en naturlig fase af livet, som enhver kvinde gennemgår. Meno Joy er baseret på en kombination af humle og rødkløver, som giver en række naturlige isoflavoner. Meno Joy indeholder rødkløver, som hjælper med at vedligeholde en rolig og komfortabel overgangsalder. Rødkløver hjælper kvinder med at håndtere de tydelige tegn på overgangsalder, så som hedeture, svedtendens, rastløshed og irritabilitet. Meno Joy indeholder også ekstrakt af damiana, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og vitamin B1, B2, B6, B12, niacin og biotin bidrager til nervesystemets normale funktion. Magnesium og B-vitaminerne B2, B6, B12, niacin og pantothensyre bidrager til reduktion af træthed og udmattelse. Vitamin B6 bidrager yderligere til regulering af hormonel aktivitet. Indholdet af magnesium og D-vitamin bidrager til opretholdelsen af normale knogler. Vitamin D bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og phosphor.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til personer i overgangsalderen: Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Indeholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

Billede

RØDKLØVER (Trifolium pratense L.)
Rødkløver er Danmarks nationalblomst. Dens oprindelse stammer fra Europa, det vestlige Asien, og det nordvestlige Afrika. Blomsterne er mørk pink med en lysere base, 12-15 mm lang, samlet i en tæt blomsterstand. Blomsten besøges særlig hyppigt af humlebier. Rødkløver dyrkes som foder og værdsat for sin evne til at fiksere kvælstof og øge jordens kvalitet. Rødkløver er almindeligt anvendt som urtete.

DAMIANA (Turnera diffusa L.)
Damiana er en busk der har sin oprindelse i Mexico. Damiana producerer små, aromatiske blomster. Den blomstrer fra tidlig forår til sensommer og efterfølges af frugter, med en sød smag der kan sammenlignes med figner. Busken siges at have en stærk krydret lugt duft ligesom kamille. Damiana er hovedingrediensen i flere traditionelle mexicanske likører og hævdes, at være brugt i den ”originale” margarita. Damiana er populært anvendt urteteer til kvinder.

HUMLE (Humulus lupus, L.)
Humle er de kvindelige blomster af humleplanten. Planten har sin oprindelse i Nordeuropa og Nordamerika. Humle er blevet anvendt i århundreder i ølproduktion på grund af dets karakteristiske bitterhed.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Meno Joy™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 
 2 tabletter %RI
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense, L.) 624 mg -
Humle ekstrakt (Humulus lupus, L.)
- 10:1 svarende til 1000 mg tørret frugt
100 mg -
Damiana ekstrakt (Turnera diffusa, L.)
- 5:1 svarende til 1250 mg tørret urt
250 mg -
Vitamin D 6 mcg 120
Thiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Niacin 16 mg  100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folsyre 200 mcg 100
Vitamin B12 2 mcg 80
Biotin 50 mcg 100
Pantothensyre 6 mg  100
Magnesium 124 mg 33
*RI = Reference indtag - = reference indtag ikke fastlagt
   

 

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til personer i overgangsalderen: Tag to tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Indeholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

INGREDIENSER
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pra-tense L.), mineral (magnesiumcarbonat), damiana ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle ekstrakt (Humulus lupulus L.),  overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesium stearate), vitaminer (nicotinamid, calcium- D-panthotenat, cyanocobalamin, cholecalciferol, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, thiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), antiklump-ningsmiddel (silicium dioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS