i_Testimonial_Page_banner_Tina_HairVolume_2024_DK_Mobile

“Jeg var fortvivlet over mit hår”

– Det hele startede, da jeg fik mit første barn for nu 31 år siden. Mit hår ændrede sig, og jeg blev mere og mere fortvivlet over, at mit hår så tyndt og glansløst ud. Jeg troede, at det skulle være sådan resten af mit liv, men nu har jeg endelig fundet Hair Volume™ der kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår.

– Jeg har i mange år været virkelig fortvivlet over mit hår. Det var både tyndt og meget fint. Det gør noget ved ens selvværd, så jeg var virkelig ked af det. Min søster anbefalede Hair Volume – For år tilbage fik jeg at vide, at mine hårsække var lukkede pga. styling produkter. Jeg har siden da prøvet alverdens ting. Alt fra diverse shampooer og dråber – Men der skete intet. –Min søster står i butik, og for ca. 4 måneder siden anbefalede hun mig, at prøve kosttilskuddet Hair Volume™. Som hun sagde ; kunderne kommer igen og igen for at købe disse tabletter og de siger, at de ikke ”kan leve uden”, så hun synes, de var værd at prøve.

– Sidst jeg var til frisør, udbrød hun: ”Sig mig lige hvad har du gjort ved dit hår”. Det ser synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt ud. Håret er en stor del af ens selvværd, så jeg har virkelig fået min selvtillid tilbage, efter jeg er begyndt med Hair Volume.

Synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår

Hair Volume tabletten har været på markedet i mere end 10 år. Den blev første gang lanceret i 2011. Tabletten blev hurtigt populær, og sælges i dag i mere end 40 lande rundt om i verden. Hair Volume er klinisk dokumenteret, og har vundet flere prestigefyldte priser. I Danmark vandt Hair Volume Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty i 2019. Hair Volume™  kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var synligt smukkere og mere glansfuldt.

Resultat af klinisk studie

Den normale vækstfase for et hår er 2-5 år, men du behøver ikke at vente så længe for at se resultater, når du tager Hair Volume™. Vores afprøvede Hair Volume™ formel bekræftede i Paris-undersøgelsen fra 2018, at håret vil vokse tykkere og tættere på kun 4 måneder. 9 ud af 10 af deltagerne følte, at deres hår var synligt smukkere end før og 7 ud af 10 rapporterede, at deres hår føltes stærkere efter at have brugt Hair Volume™.

0 /10
Vil anbefale Hair Volume™
0 /10
Er tilfredse med Hair Volume™
0 /10
Fandt deres hår synligt smukkere

Anbefalet af mennesker verden over

Hair Volume™ sælges i mere end 40 lande verden over og erfaringer viser, at både kvinder og mænd i alle aldre og kulturer er glade for Hair Volume™. Hair Volume™ blev lanceret i Danmark i 2011 efter mange års forskning og test. Tabletterne er fremstillet i Sverige og Danmark under strenge kvalitetsstandarder og sælges i dag på mere end 50.000 apoteker fra Kina i øst til USA i vest.