Billede
Billede

HVAD ER KOLLAGEN ?

 

Kollagen er et protein, som du finder overalt i kroppen. Det er den cement, der holder kroppen sammen og er derfor en vigtig byggesten til din hud, bindevæv, brusk og knogler. Kroppen producerer selv kollagen hver dag, men efterhånden som vi bliver ældre, producerer kroppen mindre af det, og det er en medvirkende årsag til, at du udvikler rynker.

Du ved sikkert, at solen er hudens største fjende i forhold til ældning. Sørg derfor for at få daglig beskyttelse med SPF, så du undgår de skadelige UV-stråler, som kan gå ind og skade huden.

Hvordan forandrer vores hud sig, når vi bliver ændre?
Med alderen, altså fra du er omkring 30 og fremefter, bliver din hud tyndere og mindre spændstig. Det gør den, fordi den danner mindre kollagen og elastin, der er hudens naturlige "elastikker". Derudover mister huden både fedt og fugt, så den kan føles tør og lidt indsunken, og så bliver den desværre også mere modtagelig for skadelige påvirkninger udefra.

Hvilke fejl begår vi oftes med hudplejen, når vores hud forandrer sig?
Den største fejl er faktisk ikke at gøre noget. Mange kvinder fortsætter med den samme plejerutine, de har benyttet i årevis. Det passede sikkert også fint til en spændstig hud, der selv kunne fastholde sin fugt, men forandringerne i huden kræver også, at du plejer din hud på en anderledes måde. Overvej gerne allerede i starten af 30'erne, om du skal til at opgradere din hudpleje
.

Billede

Smukkere, glattere og fastere hud?

Med Skin Care™ Collagen Filler kan du se og mærke en synlig forskel. Den tilfører din hud næringsstoffer indefra, hjælper med at forbedre din hudkvalitet og til at huden føles mere fast. Collagen Filler indeholder kollagen, som bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, og reducere synligheden af rynker. Derudover at der tilsat C-vitamin, der er meget vigtig for collagen syntesen – altså den proces, hvor kroppen bygger nyt kollagen ud af de næringsstoffer, som den får. C-vitamin er en kraftig og effektiv antioxidant, der bidrager til normal dannelse af kollagen og beskyttelse af cellerne.

Collagen Filler indeholder kollagen og unikke planteekstrakter, med masser af gode indholdsstoffer til at beskytte huden, og sikre den mod nedbrydning af collagen. Den aldring der bliver synlig i huden med alderen, den skyldes primært nedbrydning af collagen via solens stråler, og det er derfor rigtig vigtigt at beskytte huden mod denne kollagen nedbrydning. Det har derfor været vores primære fokus, at produktet skal indeholde plantestoffer, der kan bidrage til netop denne beskyttelse. Derudover har vi tilføjet produktet 400 mg kollagen som supplement. Derfor bidrager produktet både til både kollagen opbygning og mod collagen nedbrydning.

Billede
Billede

Ny, effektiv og holistisk skønhedsmetode

Forkæl din hud og opgrader din hudplejerutine med vores nye Collagen Filler hudplejeserie med de samme effektive, naturlige og veldokumenterede urteekstrakter, som også bruges i tabletterne.

Hele vores nye hudplejeserie indeholder bl.a. granatæble, havtorn, tagetes, hyaluronsyre, rød tang, og tara spinosa, som understøtter hudens underliggende struktur, dvs. styrker, heler og beskytter hudens celler. De stimulerer cellefornyelsen, giver huden en smuk glød og bidrager samtidig med et enormt højt niveau af antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer – alt sammen til stor gavn for din hud.

Med denne nye skønhedsrutine understøtter du din huds økosystem både inde- og udefra.


BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG  OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende kræfter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS