Hyaluronic Active Serum™

  • Indeholder fin molekylær hyaluronsyre, squalane og havtorn.
  • Genopretter, løfter og giver fasthed i huden.
  • Trænger godt ind i huden og efterlader den genopbygget, frisk, fast og mindsker synligheden af rynker.
  • God til alle hudtyper

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 499,00 kr


Billede

FUGTBOOSTEREN
OVER DEM ALLE

Spækket med superfood ingredienser er dette serum et godt valg til tør, slap og trist hud. Rig på bl.a. hyaluronsyre, havtorn og squalane, der alle er guf for huden. Havtorn indeholder et højt indhold af antioxidanter, der beskytter huden. Havtorn er kendt for at være en kilde til C-vitamin, der er et vigtigt vitamin når vi taler om hud samt Squalane, som virker plejende, beskyttende og fugtgivende på huden.

Til normal, tør og sensitiv hud. Parfumefri. Testet under dermatologisk kontrol.

HVAD ER HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er et molekyle, der findes naturligt i vores krop, og som smører og giver fugt til vores led, nerver, øjne, hud og hår. Når vi bliver ældre, producerer vores kroppe mindre hyaluronsyre, hvilket er en af grundene til, at vores hud begynder at rynke og hænge.

 

 

 

Billede

HVORFOR VÆLGE HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det hjælper med at bevare fugten i huden. Et af hyaluronsyrens mest bemærkelsesværdige egenskaber er dens evne til at tiltrække og holde flere gange sin vægt i vand, som er naturligt i miljøet, kroppen eller i de hudplejeprodukter, vi anvender. Tænk grundlæggende på hyaluronsyre som en svamp, der tiltrækker og bevarer fugt i din hud.

Billede

HYALURONIC ACTIVE SERUM™

Indholdet af fin molekylær hyaluronsyre gør dette serum ekstrem effektiv mod fine linjer, rynker og slap hud. Indeholder tre forskellige typer hyaluronsyre-molekyler samt havtorn der er rig på C-vitamin. Desuden indeholder det squalane, som er kendt for at forebygge udtørring af huden.

Anvendelse

  • Anvendes på afrenset hud morgen og aften
  • Brug den under vores Natural Magic Anti-Ageing Cream

 

HAVTORN
(Hippophaë rhamnoides L.)

Havtorn er en busk der vokser tæt ved havet i kalkholdigt jord. Havtorn er blevet brugt i mange tusinde år især i Kina, men vi kender også havtorn fra de danske kyster. I Danmark har bærret fået kælenavnet “Nordens citron”.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hyaluronic Active Serum™
Din bedømmelse

SORTIMENT
30 ml, 1 oz

INGREDIENSER
Aqua/Water/Eau, Glycerin*, Squalane, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Ehylhexyl Stearate, Hydrolysed Hyaluronic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluroante Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Carprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Alcohol, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4-Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Sodium Isostearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Gluconate, Latic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel.

*Organic origin

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS