Hyaluronic Eye™ Cream

Hyaluronic Eye™ Cream er en duftfri øjencreme med fin molekylær hyaluronsyre og jojobaolie, der øjeblikkeligt genhydrerer og beroliger det sarte øjenområdet for en synlig anti-rynke effekt.

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 299,00 kr


Billede

FORRYGENDE ØJENCREME
Hyaluronic Eye™ Cream er en duftfri øjencreme med fin molekylær hyaluronsyre og jojobaolie, der øjeblikkeligt genhydrerer og beroliger det sarte øjenområdet for en synlig anti-rynke effekt.

ANVENDELSE:
- Brug morgen og aften som en del af din hudplejerutine.
- Påfør på ren hud omkring øjenområdet.

HVAD ER HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er et molekyle, der findes naturligt i vores krop, og som smører og giver fugt til vores led, nerver, øjne, hud og hår. Når vi bliver ældre, producerer vores kroppe mindre hyaluronsyre, hvilket er en af grundene til, at vores hud begynder at rynke og hænge.

Billede

HVORFOR VÆLGE HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det hjælper med at bevare fugten i huden. Et af hyaluronsyrens mest bemærkelsesværdige egenskaber er dens evne til at tiltrække og holde flere gange sin vægt i vand, som er naturligt i miljøet, kroppen eller i de hudplejeprodukter, vi anvender. Tænk grundlæggende på hyaluronsyre som en svamp, der tiltrækker og bevarer fugt i din hud.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hyaluronic Eye™ Cream
Din bedømmelse

SORTIMENT:
15 ml. 

INGREDIENSER:
Aqua/water/eau, glycerin, pentylene glycol, butylene glycol cocoate, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii butter, glyceryl stearate citrate, ethylhexyl stearate, simmondsia chinensis seed oil (jojoba oil), sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed hyaluronic acid, sodium hyaluronate, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) fruit juice, tocopherol (vitamin e), caprylyl glycol, hydroxyacetophenone, alcohol, xanthan gum, polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, sodium isostearate, sodium stearoyl glutamate, sodium gluconate, citric acid, lactic acid, sodium benzoate, potassium sorbate, caramel.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS