Kvalitets kosttilskud, hudpleje og hårpleje

– skabt med din sundhed og velvære i tankerne

Kvalitets kosttilskud, hudpleje og hårpleje

– skabt med din sundhed og velvære i tankerne

VORES FAVORITTER

UDVALGTE KATEGORIER

VITALITET

HÅRPLEJE

SLANK & LIVSSTIL

HUDPLEJE

OM NEW NORDIC

VORES HISTORIE

Hos New Nordic er vores mission at udvikle exceptionelle urtebaserede produkter, der arbejder i harmoni med kroppen for at give fantastiske sundheds- og skønhedsfordele.

DET BEDSTE FRA BLOGGEN

Det er skønt med gode øjne
Vitality Det er skønt med gode øjne

Hos New Nordic® er vi stolte af at kunne præsentere hele vores Blue Berry range – en unik serie af kosttilskud, der understøtter dine øjnes...

6 produkter der giver smukkere, sundere og mere glansfuldt hår
Hair Care 6 produkter der giver smukkere, sundere og mere glansfuldt hår

Vi er glade for at præsentere hele vores Hair Volume™ serie fra New Nordic® – en omfattende række af produkter

Magnesium Malate™ - testvinder
Vitality Magnesium Malate™ - testvinder

Vi er glade for at præsentere, Magnesium Malate™ som er kåret som Bedst i Test. På Forbruger-Test.dk...

TILSLUT DIG +10,000 ANDRE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Modtag senest nyheder, eksklusive rabatter og ny inspiration til din sundhed

New Nordic - eksperter i kosttilskud, vitaminer, hudpleje og hårpleje

Velkommen til New Nordic® – et kvalitetsbevidst valg af naturlige kosttilskud, vitaminer, hudpleje og hårplejeprodukter. Hos New Nordic er vi dedikeret til at forbedre dit velvære gennem en bred vifte af produkter, der kombinerer det bedste fra naturen med ihærdig og dokumenteret forskning.

Kosttilskud til din livsstil
New Nordic tilbyder et omfattende sortiment af kosttilskud designet til at støtte lige præcis dit behov. Uanset om du har brug for ekstra boost til hud eller hår, styrke immunforsvaret eller forbedre din fordøjelse, har vi det rette kosttilskud til dig. Vores produkter er udviklet med nøje udvalgte ingredienser for at sikre optimal effektivitet og kvalitet og viften med produkter er bred.

Vitaminer til dagligdagen
Hos New Nordic forstår vi vigtigheden af vitaminer. Vores vitaminprodukter er formuleret for at give dig den nødvendige daglige støtte, så du kan føle dig bedst muligt tilpas. Fra vitamin C til at booste dit immunsystem og optagelsen af kollagen i din hud til vitamin D for stærke knogler.

Hudpleje til ansigt og krop
Din hud fortjener det bedste, og New Nordics hudplejeprodukter er skabt til at give den pleje og beskyttelse, den har brug for. Vores produkter er beriget med naturlige ekstrakter og aktive ingredienser, der arbejder i harmoni med din hud. Uanset om du søger fugt, anti-aging løsninger eller har fokus på pigmentpletter, vil vores hudplejeserie give dig synlige og langvarige resultater.

Hårpleje - sundt, glansfuldt og fyldigt hår
New Nordics hårplejeprodukter er skabt til at give dig sundt, smukt og glansfuldt hår. Vi tilbyder en række produkter, der er specielt formuleret til at hjælpe dit hår og hovedbund. Vores naturlige og effektive ingredienser hjælper med at styrke håret fra rod til spids og forbedre hårvæksten.

Derfor skal du vælge New Nordic?
New Nordic er et naturligt brand, hvor vi vægter kvalitet højt. Vores filosofi bygger på at tilbyde naturlige og effektive løsninger, der kan integreres i din daglige rutine. Vi er stolte af vores skandinaviske rødder og vores forpligtelse til kvalitet, innovation ligesom vi går op i at source vores egne ingredienser.

Uanset om du er på udkig efter kosttilskud, vitaminer, hudpleje eller hårpleje, kan du stole på New Nordic til at levere produkter, der er gode for dig. Oplev forskellen med New Nordic og tag det næste skridt mod en sundere og mere balanceret livsstil.