Billede

SERIE BASERET PÅ HYALURONSYRE
Først kom Hyaluronic Active Serum, nu lanceres Hyaluronic Active™ Cream og Hyaluronic Eye™ – to nye produkter der fuldender serien af fugtboostere til alle der ønsker at pleje huden mod ældningstegn og finpudse hudstrukturen.

 

HYPEN OMKRING HYALURONSYRE
Den er god nok, alle beauty-elskere har for længst set sig lune på produkter, der indeholder hyaluronsyre, da vigtigheden af denne ingrediens ikke er til at tage fejl af. Hyaluronsyre er et proteinstof, som vi alle er født med og som vi desværre mister med alderen, derfor har vi brug for at tilføre huden hyaluronsyre, der binder væske til huden – altså giver den fugt, fylde og elasticitet, alt det vi har brug for at se friske og sunde ud i hudstrukturen.

INTENS FUGTBOOSTER
Hyaluronic Active™ serien består af tre aktive hyaluronsyre-molekyler, der både fugter i dybden og minimerer fine linjer i hudens overflade. Desuden indeholder øjencremen jojoba olie, der tilfører huden ekstra fugt. Ansigtscremen indeholder havtorn, der er indeholder et højt indhold af antioxidanter, der beskytter huden. Havtorn er også kendt for sit høje indhold af C-vitamin, der som bekendt er et vigtigt vitamin, når vi taler sund og smuk hud.

FRA 1 TIL 3
De to nye Hyaluronic Active produkter fuldender serien, der i forvejen består af Hyaluronic Active Serum™. Dermed tilbyder New Nordic nu en hel ansigtsplejeserie til huden fri for parfume. Serien kan bruges af alle hudtyper, der ønsker ekstra pleje i form af fugt og elasticitet til huden

FULEND FOLISOFIEN
New Nordic er frontløber af Beauty in & out filosofien, som handler om at pleje huden både indefra og udefra. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi derfor også, at man indtager et af vores kosttilskud til huden, der plejer indefra, f.eks. Skin Care™ Hyaluron Shot eller Skin Care™ Hyaluron Active tabletter.

Billede
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS